*avsluttet* En ørliten give-away

Avsluttet, gratulerer til Monica :)redIMG_0060Mitt gamle favorittmagasin, som forsvant fra bladhyllene i slutten av 2009, dukket til min store glede opp igjen i fjor høst. På deres egen hjemmeside beskriver de seg slik:

Matmagasinet NORD ble tildelt prisen «Årets matformidler» under Gladmat-festivalen i Stavanger i 2008. Nå har vi fått nye eiere, relansert med ny layout, og går for gull igjen!

NORD skal være: Ekte, nært, nysgjerrig, lidenskapelig, ujålete, kunnskapsrikt og pedagogisk. Cupcakefri sone!

NORD er et tidsriktig, litt røft magasin. Det viser tydelig hvor maten vår kommer fra, og gir en praktisk tilnærming til hvordan du kan bruke alt av de fantastiske nordiske råvarene. Kål, løk og potet er unike skatter med fantastisk potensiale i tilberedning og smak. Våre eminente fotografer og journalister tar deg med på matreiser du ikke opplever maken til i noe annet magasin.

Jeg har selvfølgelig skaffet meg de tre nye utgavene som foreløpig er kommet, og da det kom et tilbud om å kjøpe gamle utgaver for en ganske rimelig penge, måtte jeg ha dem. Men jeg blingset litt i samlingen, og har nå to utgaver av 04/09. Distributøren til magasinet bommet også litt, og sendte en ekstra utgave av siste nummer. Nord ba meg gi bort det feilsendte til en matglad venn, så da får en av dere begge to.  Bare legg igjen en kommentar under her, så trekker jeg en vinner søndag kveld. Husk å legge ved epostadressen :)  Porto dekkes av meg. Verdi utenom porto er 198 kr.

redIMG_0039

 

Ikke betalt reklame, kun egeninteresse i at magasinet skal bestå!

 

Comments

2 Comments

  1. Monica Says:

    Jeg vil gjerne ha :) Elsker å prøve ut nye oppskrifter og lese om mat :)

  2. Monica Says:

    Jippi :D

Leave a comment